Buy this product
700 Lekë

Kujtime nga Pekini ( Published by: Dituria in 2022 )

Translator:  Oriana Tamburi

Një përmbledhje e veçantë me tregime të shkurtra, që mund të lexohet edhe si ëroman lirik. Copzat e kujtimeve të fëmijerisë thuren këndshëm në një të tërë me zërin e një vogëlusheje, Jing Cusë. Rrëfimi fillon në vitin 1926, kur ajo ishte shtatë vjeçe dhe vazhdon derisa mbush trembëdhjetë vjeç. Paralelisht me zhvillimin e ngjarjeve shtohen edhe aftësitë e saj për të kuptuar botën. Kornizën e rrëfimit e përbejnë ndodhitë familjare, por ftymën e gjakun ia japin vëzhgimet e saj të hollësishme mbi njerëzit dhe gjërat që e rrethojnë.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928366146
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 183
  • Book dimensions: 140 x 208 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania