Buy this product
1200 Lekë

Lustrum ( Published by: Papirus in 2022 )


ROBERT HARRIS Lustrum Roman i Romës së Lashtë Oratori, sociopati, oligarku, dhe pasunari i pacipë vazhdojnë të luftojnë për pushtet. Pasuria sjell babëzi, babëzia sjell epsh, epshi sjell gjithëfarëlloj krimesh. Ata flasin për drejtësi shoqërore, ndihmë për të varfrit dhe bukë falas në një qytet që transformohet brenda natës nga pasuritë verbuese të grabitura në fushatat pushtuese. Shkrimtari britanik Robert Harris na sjell një thriller nga Roma e lashtë, i rrëfyer nga skllavi besnik i Ciceronit. Romani i Harrisit lexohet njëkohesisht si një histori plot humor, por edhe si një udhërrëfyes se si funksionon politika, ajo e Romës së lashtë, por më së shumti, kjo e kohës sonë. Ndërsa trilogjia mbi jetën e Ciceronit, Imperium, Lustrum dhe Diktatori përkthehej në shqip, një prej lexuesve vriste mendjen nëse përkthimi i këtyre librave do të ishte një gjë e mirë apo një gjë e keqe për vendin.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Papirus (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928325167
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 493
  • Book dimensions: 145 x 207 x 36 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania