Buy this product
600 Lekë

Kaligrafia për fillestarët ( Published by: in 2020 )

Translator:  Rubin Hoxha

Kaligrafia për fillestarët. Metodë e shkrimit Nesih. Arti i kaligrafisë mësohet nga mësuesi nëpërmjet meshkut. Sistemi i meshkut, i zbatuar prej shekujsh, dhe që vazhdon edhe sot e kësaj dite në shumë institucione, është një metodë e dobishme me avantazhe në shumë drejtime. Ky libër është hartuar jo si një alternativë ndaj sistemit të meshkut nëpërmjet të cilit jemi formuar të gjithë ne, por me qëllimin për të ofruar një shpjegues për murakatë e meshkut dhe për të ndihmuar në procesin e nxënies.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9879928319227
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 48
  • Book dimensions: 192 x 270 x 3 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania