Buy this product
1900 Lekë

E panjohura e madhe ( Published by: Onufri in 2022 )


"... Gjithçka në Gjithësi, bota e gjallë dhe ajo e sendët,është ndërtuar me nisje nga thërmijëza elementare të ndërthurura në një mënyrë apo një tjetër. Dukuritë natyrore që lindin e zhvillohen diku, në sajë të kushteve të veçanta të krijuara, mund të zhvillohen fare mirë edhe diku gjetiu, në rast se edhe aty krijohen të njëjtat kushte... gjithë bota tokësore (e gjallë dhe jo e gjallë) lundron bashkë me Tokën mes «detrave» e «oqeaneve» kozmike të Galak-tikë's, madje bashkë me Galaktikën lundron edhe me tutje, mes Gjithësisë së pafundme. Njeriu, pra, është një udhëtar i përjetshëm kozmik me një anije kozmike natyrore të quajtur Tokë...".

Price: 1900 Lekë
Buy this product
1900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928354778
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 298
  • Book dimensions: 148 x 215 x 30 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania