Buy this product
700 Lekë

Një dialog i pambaruar ( Published by: in 2020 )


Në këtë intervistë-rrëfim do të lexoni se si Kim Mehmeti, erdhi dhe u bë njeriu për të cilin lindi. Siç ai rrëfen pa asnjë klishe, i ati do kish dashur të ish bërë një hoxhë a një mjek. Pa prekur asnjë ndjeshmëri në projektimet e një ati ndaj të birit, Kim Mehmeti larg çdo parashikueshmërie dhe projektimi prindëror, u bë ai që lindi. Vetja e tij kishte ardhur e shënjuar si një zë i mendjes, duket se ai u bë ai zë. Kim Mehmeti është kordë e rëndësishme e zërit të brendshëm të "Shqipërive" tona, siç i quan ai.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789989588099
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 196
  • Book dimensions: 132 x 205 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania