Buy this product
1300 Lekë

Më kujto! ( Published by: Mediaprint in 2022 )


Shefja e kuzhinës, Emi Tirni, ka recetën perfekte për jetën perfekte: të martohet me të dashurin e fëmijërisë, të krijojë një familje dhe të blejë restorantin e prindërve të saj. Por kur i fejuari i saj, Xhejms Donato, zhduket gjatë një udhëtimi me varkë, e ardhmja e saj shembet. Dy muaj më vonë, në vend që të ecë drejt altarit për t'u martuar me burrin e ëndrrave, Emi është në funeralin e Xhejmsit: në të njëjtën kishë, zbukuruar me të njëtat lule të porositura për martesën, me të afërmit e tij të ngurtë në rresht të parë.

Price: 1300 Lekë
Buy this product
1300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928085825
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 356
  • Book dimensions: 140 x 210 x 30 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania