Buy this product
1300 Lekë

Të burgosur nga gjeografia ( Published by: in 2022 )


Të gjithë liderët janë të kufizuar nga gjeografia. Mundësitë e tyre limitohen nga malet, lumenjtë, detet dhe betoni. Po, për t'i ndjekur ngjarjet botërore duhet t'i kuptosh njerëzit, idetë dhe lëvizjet - por nëse nuk e njeh gjeografinë, asnjëherë nuk do ta rrokësh tërësinë. Nëse ndonjëherë ke pyetur veten se pse Putini është kaq i fiksuar me Krimenë, pse SHBA - ja ishin të destinuara të bëheshin fuqi globale apo pse baza e fuqisë së Kinës vazhdon të zgjerohet, duke avancuar përpara, përgjigjet gjenden të gjitha këtu.

Price: 1300 Lekë
Buy this product
1300 Lekë

Product Details

  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789951817318
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 312
  • Book dimensions: 135 x 205 x 28 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania