Buy this product
600 Lekë

E pashë hënën e re ( Published by: in 2021 )


Ndër disiplinat që më së shumti studiohej nga shqiptarët në kohën e Perandorisë Osmane është poezia. Shqiptarët u dalluan, duke dhënë disa poetë të rangut me të lartë. Ata i dhanë vulë epokës kur jetuan, duke futur frymë të re dhe duke hapur rrugë të reja. Këtë e pranon edhe shkencetari anglez Gibb, duke thënë se poetët shqiptarë muslimanë futën një origjinalitet në poezinë osmano-turke.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789989588433
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 182
  • Book dimensions: 134 x 205 x 14 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania