Buy this product
300 Lekë

Lamtumirë guacka ime ( Published by: Dyrrah in 2006 )

Author:  Viktor Canosinaj

Roman i llojit të problemeve sociale, i gërshetuar me aventurë dhe fantazi. Trajton probleme familjare të familjes shqiptare në vitet ’90 dhe krizës që ajo kalon. Dy fëmijë, motër e vëlla, bëjnë çmos t’i mbajnë të bashkuar prindërit e tyre, që po shkojnë drejt ndarjes. Në ndihmë ju vjen një vajzë jetime e shndërruar prej vitesh në guackë, e cila merr pjesë gjallërisht në ngjarjet e librit dhe bëhet shpëtimtare për familjen e fëmijëve. Në fund të librit edhe ajo vetë shndërrohet përsëri në njeri dhe birësohet nga një çift pa fëmijë.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dyrrah (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-975-3-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 120
  • Book dimensions: 10 x 210 x 10 mm

More About the Author

Viktor Canosinaj -

Viktor Canosinaj lindi në vitin 1960 në Vlorë. Fëmijërinë dhe rininë i kaloi në qytetin e Durrësit. Pas studimeve universitare ne Gjuhë - Letërsi, punoi mësues letërsie, gazetar dhe përkthyes. Ai gjithashtu ka punuar për kujdesën e fëmijëve në një fshat të SOS-it. Në vitet 70 publikonte poezi dhe ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania