Buy this product
14000 Lekë

Atlas i anatomisë së njeriut ( Published by: in 2019 )

Translator:  Grup autoresh

Duke qenë atlasi i vetëm i anatomisë i ilustruar nga mjekët, "Atlasi i anatomisë së njeriut", botimi i 7 - të, sjell pamje jashtëzakonisht të qarta dhe të njohura botërisht, të trupit të njeriut, në këndvështrimin klinik.

Price: 14000 Lekë
Buy this product
14000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928471604
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 137
  • Book dimensions: 225 x 290 x 30 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania