Buy this product
500 Lekë

Një copë tokë nën qiell ( Published by: Dyrrah in 2007 )

Author:  Viktor Canosinaj

Një sagë shqiptare që nis në shekullin XVI dhe vjen deri në ditët tona. Gjithçka e treguar nëpërmjet historisë së një familjeje dhe një fshati. Shqiptarët të përshkruar si pjella biblike me të mirat dhe të këqijat e tyre, trimërinë, nderin, urrejtjen, hakmarrjen, mercenarizmin, përçarjen, deri në ndarjen tragjike që solli komunizmi. Historia e një familjeje shqiptare nëpër shekuj, ku të gjithë gjejmë diçka nga vetja jonë dhe nga rrënjët tona të dikurshme. Një sagë e treguar ndryshe.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dyrrah (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99927-881-9-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 300
  • Book dimensions: 135 x 210 x 20 mm

More About the Author

Viktor Canosinaj -

Viktor Canosinaj lindi në vitin 1960 në Vlorë. Fëmijërinë dhe rininë i kaloi në qytetin e Durrësit. Pas studimeve universitare ne Gjuhë - Letërsi, punoi mësues letërsie, gazetar dhe përkthyes. Ai gjithashtu ka punuar për kujdesën e fëmijëve në një fshat të SOS-it. Në vitet 70 publikonte poezi dhe ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania