Buy this product
1000 Lekë

Shpirtra të shitur ( Published by: Neraida in 2022 )

Author:  Kleo Lati

..Ajo dashuri që njerëzit i bën akoma me njerëz. Ty të tremb dashuria. Mungesa e saj të trimëron. Te shpirti yt i shitur, i zbrazet, i boshatisur, ti gjen fuqinë për t'u zvarritur si gjarpër dhe për të lëshuar helmin kudo që mundesh. Kuptimi i jetës tënde është plagosja dhe vrasja e jetës së tjetrit. Jetët e plagosura dhe të vrara nga helmi yt janë dhuratat qe ti gjithë ngazëllim ia bën vetvetes. Dhe për çfarë e shet shpirtin tënd? Për çfarë e nxjerr ate në ankand? Për një kockë! Sa turp! Çfarë mjerimi njerëzor!

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Neraida (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928227782
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 372
  • Book dimensions: 140 x 280 x 32 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania