Buy this product
1200 Lekë

Të ruash paqen në Shqipëri dhe në Kosovë ( Published by: Skanderbeg books in 2022 )


Të ruash paqen në Shqipëri dhe në Kosovë është një vepër që eksploron përpjekjet e bashkërenduara për të rindërtuar dhe modernizuar shoqëritë që kanë shenja nga e kaluara e tyre komuniste, pas trazirave dhe përplasjeve shoqërore. Në Shqipëri, këto përpjekje u rrezikuan nga polarizimi politik, duke përfshirë këtu edhe një përpjekje të dështuar për grusht shteti të vitit 1998 dhe ardhjen e refugjatëve nga Kosova.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Skanderbeg books (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928221575
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 280
  • Book dimensions: 135 x 208 x 18 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania