Buy this product
890 Lekë

Karfica me trëndafil ( Published by: Dudaj in 2008 )

Translator:  Guri Shyti

Janë të shumtë "zogjtë grabitqarë" që i janë vërsulur pasurisë së mbetur së Spartak Kangonit, i mbiquajtur "Korsari’, për shkak të shpirtit të tij aventuresk dhe të anijeve të tij që transportojnë drithëra në të gjithë botën. Por për Lenën, bashkëshorten e tij, tashmë tetëdhjetë vjeçare, gjëja që ka më shumë rëndësi është të shpëtojë nga ankandi ku po shiten pasuritë e familjes, një karficë në formë trëndafili të cilin ajo e konsideron si fatndjellëse. Dhe ndërsa lufton për ta shtënë sërish në dorë xhevahirin e çmuar dhe për të shpëtuar fatet e familjes, ajo përjeton edhe njëherë gjithë historinë e saj, që nga vitet '30 deri në ditët tona.

Price: 890 Lekë
Buy this product
890 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2008)
  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-056-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 385
  • Book dimensions: 140 x 200 x 20 mm

More About the Author

Sveva Casati Modignani -

All rights reserved. © 2015 Library Albania