Buy this product
800 Lekë

Një sëpatë në duart e tua ( Published by: Dituria in 2022 )


Një roman për të bukurën dhe të shëmtuarën, për iluzionet dhe ëndrrat e humbura, për gjurmimin zanafillor të lumturisë nga qenia njerëzore dhe pengesat për të mbërritur tek ajo në një botë armiqësore dhe të tjetërsuar.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928366153
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 170
  • Book dimensions: 140 x 208 x 17 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania