Buy this product
900 Lekë

Si yjet që bien ( Published by: Dudaj in 2010 )

Translator:  Guri Shyti

Historia plot aventura e mundime e një familjeje shumë të pasur nga Milanoja; ngjarjet, që zhvillohen përgjatë një shekulli, madje edhe në një hapësirë ndërkombëtare, sillen rreth një personazhi të paharruar femëror. Hija e një incesti, krijimi i një perandorie të madhe industriale, ngjyrimet e përgjakura të luftës, bota vezulluese e modës, plogështia e sensualitetit dhe të fshehtat e patreguara të njerëzve të pushtetshëm - këto janë pjesët përbërëse të këtij romani të dhunshëm e romantik, që e josh lexuesin dhe e përfshin në thellësitë e veta.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2010)
  • Published in: 2010
  • ISBN-13: 978-99943-0-190-4
  • Page nr.: 530
  • Book dimensions: 140 x 200 x 25 mm

More About the Author

Sveva Casati Modignani -

All rights reserved. © 2015 Library Albania