Buy this product
1200 Lekë

Shtatë bashkëshortët e Evelin Hygosë ( Published by: Bota Shqiptare in 2017 )

Translator:  Agim Doksani

Ikona e filmave të Hollivudit Evelin Hygo, tashmë e moshuar dhe e tërhequr nga bota, më në fund ndihet gati të thotë të vërtetën lidhur me jetën e saj magjepsëse dhe skandaloze. Por, kur zgjedh gazetaren e panjohur të një reviste, Monika Grantin, për këtë punë, askush nuk habitet më shumë se vetë Monika. Pse ajo? Dhe pse tani? Monikës nuk i shkojnë punët mirë. Burri e ka lenë, jeta profesionale i ka marrë rrugë pa krye. Pavarësisht se pse e zgjodhi Evelina për t'i shkruar biografinë, Monika është e vendosur ta perdorë këtë mundësi për t'i dhënë një" shtysë përpara karrierës.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928005021
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 468
  • Book dimensions: 140 x 205 x 308 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania