Buy this product
1300 Lekë

Gjurmë të errëta ( Published by: Ombra GVG in 2022 )


Trupi i dekompozuar i një adoleshenteje gjendet nga policia në një fushë. Ajo është përdhunuar dhe torturuar për disa ditë me rradhë dhe më pas është varur. Por ajo nuk është e vetmja Oficerit të policisë Jan Magson, që jeton larg djalit të tij dhe është i pikëlluar nga humbja e bashkëshortes, i është ngarkuar detyra që t'i zbulojë këto raste.

Price: 1300 Lekë
Buy this product
1300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928063335
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 525
  • Book dimensions: 135 x 210 x 40 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania