Buy this product
800 Lekë

Djaloshi i Rikshës ( Published by: Dituria in 2021 )

Translator:  Virgjil Muçi

"Djaloshi i rikshës" është roman klasik i Kines moderne, shkruar nga autori i famshëm Lao She gjatë viteve 1930. Historia ka në qendër jetën e një djali me rikshe, të sinqertë dhe punëtor, Xiangzi, që vuan shtypjen mizore, e zakonshme për të varfrit ne Pekinin "e vjetër

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928366009
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 260
  • Book dimensions: 140 x 208 x 22 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania