Buy this product
1000 Lekë

Shpjegim për orët ( Published by: Neraida in 2021 )


Herë-herë gjen kurajë vështrimi im i mekur dhe nis e kërkon një frëngji të vogël sa një kongjill, ashtu si fëmija që kërkon me këmbengulje një lodër harraar diku e për të përmbys kthen të gjithë shtëpinë Unë e di, është patjetër diku kjo frëngji e harruar, e ngushtë sa një vrimë gjilpëre, ku mund të feksë vetçm rrezja belkëputur dhe e kolme e ëndrrës si dritërim i ëmbël e i brishtë prej xixëllonje.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Neraida (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928227737
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 110
  • Book dimensions: 145 x 220 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania