Buy this product
200 Lekë

Vishni sipas modës kafshët shtëpiake ( Published by: Aeditions in 2021 )

Translator:  Korab Hoxha

Vishini sipas modës kafshët shtëpiake për t'u shfaqur në një premierç veshjesh f antastike, në një ditë sportive dhe në shumë gjëra të tjera brenda këtij libri mode me figura ngjitëse. Me mbi 250 figura ngjitëse plot ngjyra, admiruesit e vegjël të kafshëve do të kalojnë orë të tëra, duke u zbavitur me këte libër të mrekullueshëm. Në këtë seri:

Price: 200 Lekë
Buy this product
200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928349125
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 20
  • Book dimensions: 215 x 265 x 3 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania