Buy this product
1400 Lekë

Lista e Shindlerit ( Published by: Ombra GVG in 2021 )


Një pjesë e rëndesishme këtij romani, ndryshe nga dokumentat dhe faktet historike, tregon për mënyrën se si funksiononte sistemi nazist dhe se si Shindleri arriti ta manipulojë dhe ta shmangë administratën e tij të frikshme... Edhe pse u arrestua disa herëi dyshuar për tradhëti ndaj kombit, ai i mbushi listat e punëtorëve të tij me emrat e fëmijëve hebrenj të kampit; duke u justifikuar dhe argumentuar në administratën naziste se vetëm duart e vogla dhe gishtat e hollëte tyre, mund të kishin rezultat "në mbushjen e predhave dhe përgatitjen e municioneve luftarake"...

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928063205
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 630
  • Book dimensions: 128 x 210 x 45 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania