Buy this product
1200 Lekë

Premtoj të dashuroj ( Published by: Bota Shqiptare in 2021 )

Translator:  Taulant Hatia

Në një stol, mu ne qender të sheshit, i rrethuar nga bisedat e shumta të kalimtarëve është ulur një burrë. Në gjunjë mban një bllok nga i cili nuk ndahet kurrë. Pret çastin e duhur për ta hapur dhe për të shkruar në të përqafimet më të bukura, dëshmitari i heshtur i të cilave është. E ka bërë këtë gjë për më shumë se tridhjetë vjet: një gjueti krahësh që bashkohen dhe që, kur kapen mes tyre, flasin për një histori. Historinë e lidhjes së pathyeshme mes prindit dhe fëmijës. Atë të pajtimit mes dy vëllezërve, që ishin ndarë prej shumë kohësh. Apo atë të pasionit që bashkon dy të dashuruar në një të tashme të përjetshme, nga e cila nuk duan të largohen kurrë.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928004697
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 374
  • Book dimensions: 140 x 205 x 30 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania