Buy this product
700 Lekë

Si 4 çiliminj u bënë biznesmenë ( Published by: Albas in 2021 )

Author:  Bedri Dedja

Shkrimtari aq i dashur për fëmijë, Bedri Dedja, do të na çojë në Sdikuisht, në kryeqytetin e përrallave të tij, kësaj here për të na njohur me të fshehtat e biznesit, me sekretet e qyteteve Gëzimburg dhe Skarcomania, me magjistaren Inteligjenca Artificiale, me autostradat dhe semaforët kozmikë, me lojërat e futbollit në stadiumet nëntokësore, por edhe me epideminë e mikrobit të rrezikshëm me emrin Tezgomania...

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928356376
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 116
  • Book dimensions: 148 x 205 x 10 mm

More About the Author

Bedri Dedja -

All rights reserved. © 2015 Library Albania