Buy this product
1400 Lekë

Menulara ( Published by: Dudaj in 2021 )

Translator:  Diana Çuli

Personazhi: Maria Rozalia Inxerilos, e mbiquajtur merr formë të re përmes imazheve dhe gjuhës së grafikës. E, bashkë me të edhe e gjithë qyteza e Rokakolombës, në Siçlinë e viteve gjashtëdhjetë, me një grup personazhesh që vërtiten rreth misterit të kësaj shërbyese-padroneje të pakrahasueshme, punëtore në familjen Alfalipe dhe administratore e paçmuar e pasurive të tyre. Me vdekjen e saj, të gjithë fillojnë të flasin per të: sepse i dinë dhe nuk i dinë të fshehtat e saj, sepse disa e urrejnë dhe e mallkojnë e disa e kujtojnë me mirënjohje. Menulara, romani i parë i shkrimtares Simonetta Agnello Hornby, një sukses i madh ndërkombëtar e i përkthyer në të gjithë botën, shndërrohet në roman grafik falë punimit grafik e të mrekullueshëm të grafistit Massimo Fenatit.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789994306442
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 0
  • Book dimensions: 205 x 252 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania