Buy this product
990 Lekë

Frenki, peshku dhe muri i madh i kaosit ( Published by: Argeta LMG in 2021 )


Çfarë do të bënit ju, nëse gjyshi juaj nopran do te krijonte një makinë kohe dhe gabimisht do të shuante tërë familjen tuaj? Nëse do të ishit Frenki Peshku. ju do të rendnit më shpejt sesa koha për ta shpëtuar familjen!

Price: 990 Lekë
Buy this product
990 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928303547
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 270
  • Book dimensions: 135 x 195 x 22 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania