Buy this product
800 Lekë

Jetë burgu ( Published by: Skanderbeg books in 2021 )


Në këtë pikë të rrugëtimit mendoj se të gjitha këto histori i kam shkruar për t'i pranuar si të miat, si pjesë të vetes sime "të vërtetë" ato rroba dhe ato vuajtje qe i kam refuzuar me aq ngulm në krye të herës; per tëkuptuar se çeltira ku na duket se do te gjejmë veten tonë të vërtetë duke ecur, për kënaqësinë e trupit dhe shpirtit, me një kuptim jete dhe vdekjeje në zemër, nuk arrihet dot vecse duke bëre inventarin e prangave qe lëme prapa.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Skanderbeg books (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928221490
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 223
  • Book dimensions: 135 x 210 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania