Buy this product
1400 Lekë

Bnaliteti i së keqes ( Published by: Dudaj in 2021 )

Author:  Hannah Arendt
Translator:  Agim Doksani

'E keqja lind nga paaftësia për të menduar. E keqja e sfidon mendimin, sepse sapo mendimi përpiqet të merret me të keqen dhe të shqyrtojë premisat e parimet nga ajo buron, mendimi mbetet i zhgënjyer sepse nuk gjen asgjë në të. Ky është banaliteti i së keqes.'

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789994306510
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 385
  • Book dimensions: 140 x 220 x 25 mm

More About the Author

Hannah Arendt -

All rights reserved. © 2015 Library Albania