Buy this product
700 Lekë

Albert Ajnshtajn - Pikëpamjet dhe mendimet e mia ( Published by: INFBOTUES in 2005 )


Në këto artikuj Ajnshtajni tërheq vëmendjen për rëndësinë e aspekteve morale dhe intelektuale të shoqërisë njerëzore, për domosdoshmërinë e sigurimit të lirisë dhe të drejtave njerëzore, për rolin e intelektualëve në shoqëri, për ruajtjen dhe pasurimin e arritjeve më të mira të shoqërisë njerëzore.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: INFBOTUES (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9994371029
  • Page nr.: 326
  • Book dimensions: 145 x 204 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania