Buy this product
500 Lekë

Idhulli i kryqëzuar ( Published by: Argeta LMG in 2021 )


Në këtë libër është përshkruar një ndër ngjarjet më të rëndësishme të jetës sime. Kjo rrëfenjë, e shkruar para katër vitesh, ish spuntoja që më bëri të hedh në letër gjithë përjetimet reale të jetës, të cilat janë ende në proces punimi. Në sfondin e ngjyrshëm emocional të jetës studentore në fakultetin filologjik, vitet 1968-1972, tabloja e "IDHULLIT TË KRYQËZUAR" ka qenë si trofe për autorin, por krejt e kundërta për personazhin qendror. Njeriu në jetë, përveç ngjarjeve të ngazëllueshme dhe produktive, ka dhe dështime, sikurse ka dhe pengje që i përjeton me ndjesi pendese apo nostalgji, për të cilat reflekton duke e ridimensionuar vetveten. Natyrisht që përsiatjet e njeriut në moshën e tretë nuk bashkëndahen shpesh me të tjerët, ndërkohë që,për vetë individin ato janëpadyshim mjaft të vlefshme.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928303561
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 60
  • Book dimensions: 140 x 200 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania