Buy this product
1200 Lekë

Antologji e poezisë bashkëkohore greke ( Published by: in 2021 )

Author:  Grup autoresh

Prapa kodrave nuk ka jetë prapa kodrave është vetëm shajnia e saj, veli, manteli, shamia diçka që e merr era, gjithsesi, ka greva dhe pamflete akademike për rolin e grevëthyesve në shoqërinë moderniste, tortura të klasifikuara, zoologji, piano me bisht dhe një keqkuptim masiv që kundërmon si faqja e foshnjës rreth së cilës mblidhemi të gjithë.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928466624
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 418
  • Book dimensions: 140 x 205 x 20 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania