Buy this product
1000 Lekë

Vanilje dhe Çokollatë ( Published by: Dudaj in 2011 )

Translator:  Guri Shyti

Vanilja dhe çokollata, dy shije të ndryshme, por që lidhen shumë mirë me njëra-tjetrën. Ashtu siç ndodh ngandonjëherë në dashuri. Ashtu siç u ndodhi edhe Pepes e Andreas që, pas tetëmbëdhjetë vjetësh martesë dhe tre fëmijëve, kurrë nuk reshtën së dashuruari njëri-tjetrin. Por, një ditë, alkimia magjike prishet, kështu që ajo, e zhgënjyer dhe e poshtëruar nga aventurat dashurore të të shoqit, vendos të largohet dhe ta lërë atë vetëm, e të merret me problemet e pafundme të së përditshmes. Një ndarje që gjithsesi, merr një rëndësi vendimtare për të dy, pasi i ndihmon të shohin me vëmendje brenda vetes dhe ta gjejnë sërish njëri-tjetrin.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2011)
  • Published in: 2011
  • ISBN-13: 978-99943-0-240-6
  • Page nr.: 464
  • Book dimensions: 138 x 200 x 30 mm

More About the Author

Sveva Casati Modignani -

All rights reserved. © 2015 Library Albania