Buy this product
900 Lekë

Një botë femërore ( Published by: Dudaj in 2010 )

Translator:  Guri Shyti

Romani "Një botë femërore" eshtë një pohim drithërues dhe krenar i amësisë. Personazhi rreth të cilit shtjellohet e gjithë historia është Martina, një figurë e veçantë, plotësisht e vetëdijshme për prirjen më të qenësishme të femrës: atë të krijimit të jetës. Këtë prirje, që qëndron përmbi feminizmin, do ta shprehë për të ndjekur rrjedhën e feminilitetit: do të sjellë në jetë tri vajza me tre burra të ndryshëm dhe nuk do të martohet me asnjërin prej tyre. Ngjarja e saj e pazakontë fillon në vitet dyzetë dhe arrin deri në ditët tona, duke u ndërthurur me ato të së ëmës Vjena dhe gjyshes Ines. Na shpërfaqen portrete me të vërtetë mbresëlënëse për nga origjinaliteti i tyre.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2010)
  • Published in: 2010
  • ISBN-13: 978-99943-0-176-8
  • Page nr.: 372
  • Book dimensions: 140 x 200 x 23 mm

More About the Author

Sveva Casati Modignani -

All rights reserved. © 2015 Library Albania