Faqja e autorit

Bill Clinton


BILL CLINTON është zgjedhur president i Shteteve të Bashkuara prej vitin 1992 deri në vitin 2001. Pasi la Shtëpinë e Bardhë, ai themeloi "Fondacionin Clinton", i cili ndihmon në përmirësimin e shëndetit global, në rritjen e mundësive të vajzave dhe grave, në reduktimin e obezitetit të fëmijëve dhe të sëmundjeve të evitueshmë, në krijimin e mundësive dhe rritjes ekonomike, si dhe në menaxhimin e efekteve të ndryshimit klimaterik. Ai është autor i një numri veprash në prozë, përfshirë "Jeta ime" – një bestseller ndërkombëtar. Ky është romani i tij i parë.
JAMES PATTERSON ka marrë çmimin Letrar për "Shërbim të Veçantë ndaj Komunitetit Letrar Amerikan" nga "Fondacioni Kombëtar i Librit". Ai mban Rekordin Botëror të Guinness-it për bestseller-at e Neë York Times-it, dhe librat e tij janë shitur në mëshumë se 375 milionë kopje në mbarë botën. Një kampion i palodhur i fuqisë së librit dhe të lexuarit, Patterson-i ka krijuar serinë e librave për çdo fëmijë i cili përfundon së lexuari një Libër "JIMMY", të thotë "JU LUTEM, MË JEPNI NJË LIBËR TJETËR".

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1890 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1590 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania