Buy this product
500 Lekë

Bilbao - Nju-Jork- Bilbao ( Published by: Toena in 2013 )

Author:  Kirmen Uribe
Translator:  Bashkim Shehu

Bilbao - Nju-Jork - Bilbao rrjedh përgjatë një fluturimi nga aeroporti i Bilbaos në aeroportin JFK të Nju-Jorkut, dhe shtjellon historinë e tre breznive të një familjeje. Përmes letrash, ditarësh, mesazhesh, e-mailesh, poezish dhe fjalorësh, krijohet një mozaik kujtimesh e rrëfimesh, që përbëjnë një homazh ndaj një bote thuajse të zhdukur, dhe njëherësh një këngë për vazhdi-mësinë e jetës.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2013)
  • Published in: 2013
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-1-897-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 120
  • Book dimensions: 131 x 201 x 15 mm

More About the Author

Kirmen Uribe -

All rights reserved. © 2015 Library Albania