Buy this product
1400 Lekë

Bija plëngprishëse ( Published by: Ombra GVG in 2015 )

Author:  Jeffrey Archer
Translator:  Aleksandër Koli

E bija e Abelit, emigrantit polak, Florentina Rosnovski, ndan të njëjtën dashuri për Amerikën dhe ka të njëjtat ideale dhe ëndrra për të ardhmen si i ati. Por ëndrra e saj e madhe është që të ulet në karrigen e Presidentit të Shteteve të Bashkuara. Djali i artë, Riçard Kein ka lindur në luks. Është pasardhësi i një manjati bankier, është i pashëm, i suksesshëm, dhe i vendosur për të çarë vetë rrugën në jetë, dhe për të ndërtuar të ardhmen me gruan që dashuron. Kur nuk janë më shumë se një hap larg nga realizimi i ëndrrës së Florentinës, befas gjenden në pragun e çmimit shkatërrues të pushtetit.., betejës titanike të tradhtisë e mashtrimit që zgjohet nga e shkuara, nga hakmarrja midis dy gjeneratave shfaqet kërcënuese për të shkatërruar gjithçka që Florentina dhe Riçardi kanë luftuar për të arritur. Ky libër është vazhdimi i sagës së  Keini dhe Abeli dhe vazhdon të zbulojë detajenemocionuese të jetës së Florentinës  bijës së multimilionerit Abel Roznovski.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-06-116-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 682
  • Book dimensions: 141 x 205 x 49 mm

More About the Author

Jeffrey Archer -

All rights reserved. © 2015 Library Albania