Buy this product
1000 Lekë

Beteja e brumbujve ( Published by: Botart in 2020 )


Nga një Biomë e fshehtë në xhungël, Lukrecia Katër planifikon të shkatërrojë botën me ligësinë e saj, vetëm nëse Darkusi, Virxhinia dhe Bertolti nuk gjejnë një mënyrë për ta ndalur. Në rast se dështojnë, ajo do të mbledhë një ushtri me brumbuj Frankenshtajnë dhe planeti nuk do të jetë më i njëjti. Njerëzimi është në rrezik. E ardhmja është në duart e tre fëmijëve dhe brumbujve të tyre…

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 286 78 9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 330
  • Book dimensions: 134 x 204 x 28 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania