Buy this product
700 Lekë

Berati historia dhe arkitektura ( Published by: in 2011 )

Author:  Aleksandër Meksi

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-10-55-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 288
  • Book dimensions: 170 x 240 x 15 mm

More About the Author

Aleksandër Meksi -

Aleksandër Meksi është politikan shqiptar, ish Kryeministër i Shqipërisë gjatë viteve 1992 - 1997. Në dhjetor 1990 merr pjesë në themelimin e Partisë Demokratike. Gjatë periudhës se qeverisjes së Meksit ekonomia u transformua në një ekonomi kapitaliste. Meksi dallohet gjithashtu edhe për studimet e ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania