Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Belina Budini


Dekane e Fakultetit të Shencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale në UET. Aktualisht, Prof. Asoc. Dr. Budini mban statusin e"Academic Visitor" në Oxford University.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania