Buy this product
1400 Lekë

Bekimi ( Published by: Fan Noli in 2014 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Fatmir Dibra

Pas dasmës me Endrjun, Dina thotë se do të bëjë një fëmijë gjatë muajit të mjaltit. Por shumë më pas, ajo ende nuk ngelet shtatzënë. Ndërsa të dy bashkëshortët presin çdo muaj me ankth, ata fillojnë të pyesin veten sesa larg janë të gatshëm të shkojnë për të realizuar dëshirën për t’u bërë me fëmijë. Çarli ëndërron për një shtëpi plot me fëmijë, ndërsa gruaja e tij aktore Barbi ka të tjera plane. Kur mëson se është steril, Çarli detyrohet të mendojë për martesën me një grua me të cilën nuk ndan asnjë dëshirë dhe interes. Pas dhjetë vitesh bashkë, Pilar, një avokate nga Santa Barbara, martohet me gjykatësin Bred, i cili është 19 vjet më i madh dhe baba i dy fëmijëve të rritur. Ata janë të lumtur me jetën e tyre të rehatshme, deri në momentin kur Barbara fillon të mendojë nëse një ditë do të pendohet për vendimin për të mos pasur një fëmijë me bashkëshortin e saj. Nëpërmjet jetës së këtyre çifteve, Daniel Still na tregon për bekimet e formave të ndryshme ndërkohë që ndërtojmë familjet.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2014)
  • Published in: 2014
  • ISBN-13: 978-9928-165-46-6
  • Page nr.: 453
  • Book dimensions: 142 x 205 x 33 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania