Faqja e autorit

Barbara Cantini


Barbara Cantim" ka Hndur ne Firence me 1977.
Ka kryer studimet per piktore e filmit vizatimor dhe ka punuar per shume filma vizatimore, ne serin televizive te ndryshme per Radiotelevizionin Italian (RAJ), deri ne vitin 2011, kur fitoi konkursin "llustruesja me e mire e vitit". Qe atehere ajo iu kushtua krejtesisht ilustrimit te librave, duke bashkepunuar me botues amerikane, angleze dhe italiane. Jeton ne fshat me burrin, dy vajzat, tri macet dhe nje kricet qe s'i trembet syri. Ne vitin 2017, ajo botoi Mortinen, vellimin e pare te kesaj serie, qe korri nje sukses nderkombetar dhe u perkthye menjehere ne njezet e tre gjuhe. Ne vitin 2078 botoi vellimin e dyte, Mortina dhe kusheriri i tmerrshem.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania