Buy this product
1000 Lekë

Banda kombëtare "Vatra" ( Published by: in 2020 )

Author:  Vasil S. Tole

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928237897
  • Format: Library Binding
  • Page nr.: 438
  • Book dimensions: 168 x 240 x 25 mm

More About the Author

Vasil S. Tole -

Prof. Dr. Vasil S. Tole ka lindur më 22 nëntor 1963 Përmet, Shqipëri, është kompozitor dhe etnomuzikolog. Shkollën e mesme e ka kryer për violinë, në vitet 1978-1982 pranë shkollës artistike “Tefta Tashko Koço”, në Korçë. Në periudhën 1983-1987 përfundon Institutin e Lartë të Arteve, në ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania