Buy this product
500 Lekë

Balloja e madhe me princin ( Published by: Botime Pegi in 2019 )

Translator:  Agim Doksani

Përshëndetje, Jemi tea sisters! Studiojmë në kolegjin e miushfordit dhe na pëlqejnë aventurat e misteret! Jemi mikesha shumë të veçanta, madje më shumë se mikesha... Motra! Balloja e madhe me princin Çdo vajzë ëndërron të vallëzojë me një princ, në shoqërinë e notave të një melodie të ëmbël. Në miushford, kjo ëndërr do të bëhet realitet! Sapo ka mbërritur një student i ri, që më vonë doli se ishte... Një princ i vërtetë që nuk e zbulon identitetin!

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 233 85 1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 126
  • Book dimensions: 145 x 186 x 13 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania