Buy this product
1000 Lekë

Ballkani Perëndimor midis Perandorisë spanjolle dhe Perandorisë Osmane ( Published by: Dituria in 2011 )

Author:  Peter Bartl
Translator:  Pëllumb Xhufi

Në libër shqyrtohen planet antiturke, përkatësisht projektet çlirimtare të popujve ballkanikë, të mbretërve katolikë dhe të princave italianë.Një libër mjaft interesant ku autorit i është dashur të nxjerrë materjal të panjohur e të pavlerësuar më parë, për të ndriçuar historinë ende të pastudiuar të popujve në hapësirën e Ballkanit perëndimor

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2011)
  • Published in: 2011
  • ISBN-13: 978-9928-103-09-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 344
  • Book dimensions: 160 x 240 x 20 mm

More About the Author

Peter Bartl -

All rights reserved. © 2015 Library Albania