Buy this product
1000 Lekë

Ballkani Faustian ( Published by: in 2006 )

Author:  Shaban Murati

Libri është i përbërë nga 100 analiza dhe është një vështrim i thellë analitik për zhvillimet më të rëndësishme politike dhe diplomatike të rajonit tonë gjatë dhjetë viteve të fundit. Është hera e parë, që në një botim antologjik deshifrohen zhvillimet e reja rajonale në një interpretim dhe në një këndvështrim diplomatik me vulë shqiptare. Personalitetet e historisë dhe diplomacisë njëzëri thanë se analizat dhe interpretimi i zhvillimeve në rajon i jep librit peshën dhe vlerën e një manuali tepër të dobishëm diplomatik. Në të gjitha analizat e tij për zhvillimet në vende të veçanta apo në raportet e vendeve të Ballkanit me njëri-tjetrin apo me fuqi jashtë Ballkanit, autori është nisur gjithmonë nga këndvështrimi i efekteve që kanë apo mund të kenë këto zhvillime për interesat e Shqipërisë dhe të kombit shqiptar.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-4336-7-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 528
  • Book dimensions: 146 x 208 x 22 mm

More About the Author

Shaban Murati -

All rights reserved. © 2015 Library Albania