Faqja e autorit

Balil Gjini


Balil Gjini është poet dhe prozator shqiptar. Ai jeton në Berat. Balil Gjini ka përkthyer disa vepra të autorëve francezë, si të André Gide dhe Michel Tournier.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1100 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania