Buy this product
300 Lekë

Balerina të vërteta ( Published by: Botime Pegi in 2011 )

Author:  Beatrice Masini
Translator:  Natasha Poroçani

Madamë Olenska njofton në klasën e Xhoit se do të fillojnë të kërcejnë me puantë, ndonëse ato janë të vogla dhe programi nuk ua lejon. Eshtë njëlloj si të rriten para kohe, diçka që nis t'i tmerrojë paksa vajzat. Ndërsa Xhonatani krijon koreografinë e tij të parë, madje provon xhelozitë e para të jetës së tij. Xhoi përballet me shumë dyshime të rëndësishme: A ka vërtet talent për kërcim? A do të bëhet vërtet balerinë? Nëse jo, ç'do të bëjë me jetën e saj?

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-58-56-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 130
  • Book dimensions: 130 x 200 x 8 mm

More About the Author

Beatrice Masini -

All rights reserved. © 2015 Library Albania