Faqja e autorit

Bajram Muqa


Prof.Aso.Dr.Bajram MUQA dhe Dr.Robert LUKAJ jane respektivisht Drejtor Ekzekutiv dhe Drejtor i Menaxhimit te Riskut ne Fondin BESA, nje institucion financiar jo banke shume i suksesshem ne tregun e kredise dhe sidomos ne ate te kredive SME. Gjithashtu ata jane drejtues te istitucioneve studimore dhe shkencore ABC Fondation dhe ISAB si dhe lektore prej shume vitesh ne Fakultetin Ekonomik te Univeritetit Shteteror, Universitetit "Luarasi" dhe ate Bujqesor te Tiranes. Urimet me te mira ne leximin dhe pervetesimin e librit.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania