Buy this product
1100 Lekë

Babai i pasur , Babai i varfër ( Published by: in 2016 )


Çfarë u mësojnë të pasurit fëmijëve të tyre që nuk ua mësojnë klasa e varfër dhe e mesme!"Babai i pasur, babai i varfër" do :-t'ua rrënojë mitin se keni nevojë për të ardhura më të mëdha për t'u bërë të pasur-ta sfidojë besimin se shtëpia juaj është burim financiar -t'u tregojë prindërve pse ata nuk mund të mbështeten në sistemin shkollor për t'i mësuar fëmijët e tyre pëe paratë-t'u mësojë si t'i definoni burimet dhe shpenzimet financiare -t'u mësojë si t'i mësoni fëmijët tuaj për paratë,që të jenë më të suksesshëm financiarisht në të ardhmen.

Price: 1100 Lekë
Buy this product
1100 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-8688-4-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 272
  • Book dimensions: 145 x 200 x 22 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania