Faqja e autorit

BJ Fogg


BJ Fogg, PhD është themeluesi i Laboratorit të Skicimit të Sjelljes në Universitetin Stenford. Përveç kërkimeve, Fogg u jep mësim inovatorëve të industrisë lidhur me atë se si funksionon realisht sjellja njerëzore. Ka krijuar Akademinë e Zakoneve të Vogla për të ndihmuar njerëzit anembanë botës. Jeton në Kaliforninë e Veriut dhe Maui. "BJ Fogg është një nga ata individë që mund të balancojë në mënyrë të shkëlqyer studimet me aftësinë për t'i bërë të dobishme dhe të kuptueshme për të gjithë këto studime." - Shawn Achor, Autor i bestsellerit "Përparësia e lumturisë" sipas New York Times

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania